SOL Parti Dayanışma Gönüllüleri, depremin etkilediği Hatay'da halk buluşmaları ve çocuk etkinliği düzenliyor. Halk buluşmalarına sanatçı Cengiz Bozkurt da katılacak. SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Feray Aytekin Aydoğan, "Hatay halkı için, Hatay halkı ile birlikte dayanışmanın olağanüstü gücünü birlikte örgütlüyoruz" dedi.

SOL Parti Dayanışma Gönüllüleri, Hatay’da halk buluşmaları düzenliyor

HABER MERKEZİ

SOL Parti Dayanışma Gönüllüleri, depremden en fazla etkilenen kentlerin başında yer alan Hatay’da, “Hatay’ı Yeniden Kuralım” çağrısıyla yarın halk buluşmaları ve çocuk etkinliği düzenleyecek. Halk buluşmalarına sanatçı Cengiz Bozkurt katılacak.

SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Feray Aytekin Aydoğan, BirGün’e yaptığı açıklamada, “SOL Parti Dayanışma Gönüllüleri olarak ‘Hatay’ı Yeniden Kuralım’ kararlılığıyla depremin ikinci gününden itibaren Hatay halkı için, Hatay halkı ile birlikte dayanışmanın olağanüstü gücünü birlikte örgütlüyoruz. Memleketi yeniden kuracak güç yıkılan kentleri halkla birlikte kuracağımız, dayanışmayı mahalle mahalle örgütlediğimiz iki aya yakın yürüttüğümüz halk buluşmalarında saklı” dedi.

“Memleketin gündeminin ‘adaylık ve milletvekilliği’ tartışmaları ile geçtiği günlerde aslolanı örgütleyen halk için halkla birlikte yarını bugünden kuracak adımları atıyoruz” ifadelerini kullanan Aydoğan sözlerine şöyle devam etti: “Dayanışma malzemelerinin ulaştırılmasından, çocuk etkinliklerine, üretici buluşmalarından, hukuk buluşmalarına, psiko-sosyal destek çalışmalarından, gençlik, kadın, eğitim buluşmalarına kadar haftalardır yaşama dokunan ne varsa çözümlerini halkla birlikte ürettiğimiz ‘Hatay’ı Yeniden Kuralım’ kararlılığımızı örgütlüyoruz. Sanatın, sanatçıların iyileştirici gücüne deprem bölgesindeki yurttaşların her zamankinden daha fazla ihtiyacı var.”

sol-parti-dayanisma-gonulluleri-hatay-da-halk-bulusmalari-duzenliyor-1145427-1.

DÖRT NOKTADA DÜZENLECEK

2 Nisan’da (yarın) halk buluşmalarının düzenleneceği noktalar ile saatleri ise şu şekilde:

Harbiye Halk Buluşması: Saat 11.00’da Sarıyer 2 Çadır Alanı’nda düzenlenecek.

Tomruksuyu Çocuk Etkinliği: Saat: 13.00’da Festival Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Sutaşı Halk Buluşması: Saat: 15.00’da Seyfettin Sağıltıcı İlkokulu’nda düzenlenecek.

Aknehir Halk Buluşması: Saat: 17.00’da eski belediye binasının yakınındaki çadır alanında gerçekleştirilecek.