SOL Parti Adana İl Örgütü, Adana'da vekil adaylarını tanıttı. PM Üyesi Gizem Kürekçi, "SOL Parti’nin tüm adayları temiz, dürüst, kararlı; eşitlikten, özgürlükten, bir arada yaşamdan, toplumsal cinsiyet eşitliğinden, ekolojik bir dünyadan yana insanlar" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ
SOL Parti'nin Adana vekil adayları açıklandı

SOL Parti Adana İl Örgütü, 14 Mayıs'taki 28. Dönem Milletvekili Seçimi'ne ilişkim vekil adaylarını açıkladı.

Parti  Meclisi (PM) Üyesi Gizem Kürekçi, "SOL Parti’nin tüm adayları mücadelenin içinden geliyor, tamamı 21 yıldır AKP iktidarına karşı direnmiş devrimcilerden oluşuyor. SOL Parti’nin adayları arasında ırkçı, mezhepçi, hırsız, şiddet yanlısı hiç kimse yok!" ifdelerini kullandı.

"SOL Parti’nin tüm adayları temiz, dürüst, kararlı; eşitlikten, özgürlükten, bir arada yaşamdan, toplumsal cinsiyet eşitliğinden, ekolojik bir dünyadan yana insanlar" diyen Kürekçi, şunları söyledi:

"SOL Parti’nin tüm adayları mücadeleden geliyor; yarın da mücadele etmeye devam edecekler. SOL Parti’nin adayları eğitimin ve sağlığın ücretsiz olması, satılan tüm varlıklarımızın geri alınması, ülkemizdeki NATO ve ABD varlığının sona ermesi, toprağımızın ve doğamızın yağmacı şirket saldırısından kurtulması için mücadeleye SÖZ veren, yarının güvencesi olacak insanlar."

Adana milletvekili adayları şöyle:

1. Gizem Gül Kürekçi

2.Eyüp Civelek

3.Özge İpek

4.Hayri Akgün

5.Berfin Tibili

6.Yakup Durmuş

7.Ali Deniz Erdem

8.Gamze Nur Yürek

9.Fatma Demirci

10.Mehmet Alparslan

11.Ulaş Recep Durbaş

12 Özkan Kayar

13. Gözde Yula

14. Osman Deniz Kayar

15. Kandemir Kürekçi