SOL Parti, Samsun’da 'Bu rezil düzenin her yanından pislik akıyor, doğalgaz el yakıyor, paralarımız Ensar'a gidiyor' diyerek sokağa çıktı

SOL Parti, Samsun'da Ensar'a aktarılan para için sokağa çıktı

SOL Parti Samsun'da eylem yaptı. Çiftlik Caddesi Süleymaniye geçidinde başlayan eylem, caddede yapılan bildiri dağıtımının ardından sona erdi. Yapılan basın açıklamasını SOL Parti İl Sözcüsü Şafak Aydın okudu. Kızılay üzerinden Ensar’a aktarılan 8 milyon doların, iktidarın karanlık para ağını göz önüne serdiğini vurgulayan Aydın, "Kızılay, bir tür vergi kaçaklığının paravanı işlevi görüyor. Yandaş şirketlerle iktidarın paralel kasaları arasındaki bağı Kızılay kuruyor. Bir tür yasal paravan görevi üstleniyor." diye konuştu.

sol-parti-samsun-da-ensar-a-aktarilan-para-icin-sokaga-cikti-684629-1.

Bu rezil düzene ve kirli siyasete razı olmadıklarını vurgulayan Aydın, "İktidar kirli ve karanlık ilişkiler ağında yüzüyor, bu ortaya çıkan ise buzdağının görünen yüzünden başkası değil. Yolsuzluk, vergi kaçakçılığı, komisyonculuk. Başkentgaz’dan Kızılay’a oradan Ensar’a uzanan çemberin her yerinden pislik akıyor. Her yanından pislik akan bu rezil düzene mahkum da razı da değiliz. Birlikte temizleyebiliriz, temizleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Açıklamanın ardından SOL Parti Samsun üyeleri Ciflik Caddesi üzerinde bildiri ve bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi.