TV’de yayınlanan ‘MasterChef’ adlı programın jürisinde yer alan Somer Sivrioğlu, kişisel Instagram hesabında yaptığı içkili paylaşıma gelen eleştirilere tepki gösterdi. Sivrioğlu, “Gençler illa bir şeye özenecekse çalışmamıza özensin” dedi.

Somer Sivrioğlu’ndan içkili fotoğrafını eleştirenlere iğneli yanıt

TV8 ekranlarında yayımlanan ‘MasterChef Türkiye’ adlı programda jüri üyeliği yapan yemek şefi Somer Sivrioğlu, kişisel Instagram hesabında yaptığı içkili paylaşımla ilgili gelen ilginç eleştirilere yaptığı yeni bir açıklamayla tepki gösterdi.

Yaptığı paylaşıma gelen “Gençler sizi örnek” alıyor şeklindeki eleştirilere, Instagram hesabındaki hikayesinde göndermede bulunan Sivrioğlu, “Çocuklar ve gençler illa bir şeye özenecekse; gece çekip yapıp sabah 6'da yeni bir çekime başlamamıza örnek alsın, çalışmaya özensin” dedi.

Somer Sivrioğlu’nun geçtiğimiz günlerde yaptığı sıradan bir paylaşım, bira şişesi gözüktüğü gerekçesiyle bazı çevreleri rahatsız etmişti.

Sivrioğlu yaptığı paylaşıma, “Oğul ile geçtiğimiz günlerde buluşmuş, dostlarla bir araya geleceğimiz, güzel bir pazar sofrası kurmayı hayal etmiştik” demiş ve bir bira markasının tanıtımını yapmıştı.

Paylaşıma tepki gösteren bazı sosyal medya kullanıcıları, Sivrioğlu'nun bira içtiği için ‘gençlere ve çocuklara kötü örnek olduğunu’ iddia ederek, Sivrioğlu’nu takip etmeyi bıraktıklarını ifade etmişlerdi.