Sosyal medya platformları üzerinden oyun videoları paylaşan Anıl Atacık, bir kafede otururken tanımadığı kişiler tarafından darbedildi. Saldırganlar kendilerini "Birine benzettik" diye savundu.

Sosyal medya fenomenini önce dövdüler sonra 'birine benzettik' dediler
Fotoğraf: DHA

Sosyal medya platformları üzerinden oyun videoları paylaşan Anıl Atacık, tanımadığı kişiler tarafından darbedildi. Saldırganlar, "Neden bana vurdunuz?" diyen fenomene, "Birine benzettik" diye cevap verdi.

İstanbul Silivri'de kafede arkadaşı ile beraber oturan Anıl Atacık'ın yanına tanımadığı 2 kişi oturdu. . Saldırganlardan biri, oturduktan hemen sonra Anıl Atacık'ın bacağına yumruk attı. Atacık, tepki göstermek için ayağa kalkmaya çalıştığı sırada diğer saldırgan çenesine yumruk attı.

DHA'nın haberine göre, ortalık bir anda karışırken iki saldırgan aynı anda Atacık'ı darp etmeye başladı. Çevredekilerin araya girmesi ile saldırganlar ve Anıl Atacık dışarı çıkarıldı. Atacık "Bana neden vurdunuz? diye sorarken, saldırgan, "Birine benzettik" diye cevap verdi.

Atacık, darp raporu aldıktan sonra polis merkezine giderek, saldırganlardan şikayetçi oldu. Polis ekiplerinin çalışması üzerine iki saldırgan da yakalanarak ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.