Dünyada, son 300 yılda Batı’nın egemen olduğunu söyleyen Bakan Soylu, Türkiye'nin makası kapatmak istediğini ancak ülkenin LGBTİ+ ile ‘hedef alındığını’ savundu. Soylu, “LGBT midir nedir, cinsiyetsizliği bu ülkenin üzerine salmak istemeleri tamamen bundandır. İlk önce alıştıracaklar, sonra çoluğumuzu çocuğumuzu, gelecek neslimizi elimizden alacaklar" diye konuştu.

Soylu’nun hedefinde LGBTİ+ bireyler var: Çoluğumuzu çocuğumuzu elimizden alacaklar
Fotoğraf: AA

LGBTİ+ bireyleri hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İlk önce alıştıracaklar, sonra çoluğumuzu çocuğumuzu, gelecek neslimizi elimizden alacaklar" ifadelerini kullandı.

Soylu, ziyaretleri kapsamında gittiği Şile’de, “Muharip Gaziler Derneği”nde gazilerle bir araya geldi, bir konuşma gerçekleştirdi.

Burada yaptığı konuşmada, “Dünyada, son 300 yılda Batı'nın egemen olduğunu ve bu makası kapatmak istediklerini” söyleyen Soylu, şöyle devam etti:

"Kafamıza vurdular, 'Bize tabi olmazsanız sizi yok ederiz' dediler. İlk kez 21'inci asrın başından itibaren biz bu makası kapatıyoruz. Çıldırmaları bundandır. Ekonomik saldırıları, ambargoları, Türkiye'yi kötülemek istemeleri bundandır. LGBT midir nedir, cinsiyetsizliği bu ülkenin üzerine salmak istemeleri tamamen bundandır. Tuhaf tuhaf işleri başımıza sarmak istemeleri bundandır. İlk önce alıştıracaklar, sonra çoluğumuzu çocuğumuzu, gelecek neslimizi elimizden alacaklar."

AA