İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere talimatını yineledi, "Okulların önünde uyuşturucu satıcısı varsa ayağını kırın kardeşim. Bu kadar basit" dedi.

Soylu, polislere talimatını yineledi: Okulların önünde uyuşturucu satıcısı varsa ayağını kırın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çankırı'nın Eldivan ilçesinde yapılan yeni kaymakamlık binasının açılış töreninde polislere talimatını yineledi.

"Bana da çok kızıyorlar. Niye kızıyorlar?" diyen Soylu, "'Okulların önünde uyuşturucu satan varsa ayağını kırın' demişim polise. Şimdi yine diyorum, okulların önünde uyuşturucu satıcısı varsa ayağını kırın kardeşim. Bu kadar basit" ifadelerini kullandı.

Soylu, şöyle devam etti: "Tarihin en büyük uyuşturucuyla mücadelesini yapıyoruz. Kökünü kurutana kadar devam edeceğiz. Sabahın 4'ünde, 5'inde illere gidiyoruz, operasyonun düğmesine basıyoruz. Allah polisimizi, jandarmamızı muhafaza etsin diyoruz. Yola çıkıyorlar, kimi almaları gerekiyorsa alıyorlar."

"Şunu söylüyorum, aile birlikteliklerimizi ortadan kaldırmaya çalışıyorlar" diyen Soylu, şunları ifade etti: "Türkiye'yi ve insanımızı cinsiyetsizleştirmeye çalışıyorlar. Bizi dinimizden, inancımızdan, geleneğimizden, göreneğimizden, aile töremizden, ana babamızın bize öğrettiklerinden uzaklaştırmaya çalışıyorlar."