İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinin ardından incelemelerde bulunmak üzere gittiği Şanlıurfa'da, "Milletimize mahcup olmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu. Soylu, dün afetin vurduğu Urfa'da protesto edilmiş, bir yurttaşa "Bağırma" diye seslenmişti.

Soylu, protesto edildiği sel bölgesinde konuştu: Mahcup olmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz
Fotoğraf: AA

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afet bölgesi Şanlıurfa'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle Urfa'da incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Milletimizin hasarlarını tespit edip onları tazmin ederek milletimize mahcup olmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Dün (16 Mart) Şanlıurfa'da protesto edilen Soylu, bugün sel nedeniyle taşan Karakoyun Deresi civarında incelemelerde bulundu.

KAYIP BİR KİŞİYİ ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Burada, basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Soylu, bir yılda yağacak yağmurun 1-1,5 günde yağdığını söyledi. Şu an Bozova bölgesinde kayıp bir kişinin olduğunu belirten Soylu,çalışmaların devam ettiğini aktard.

Soylu, "Selin tahrip ettiği alan büyük bir alan. Burası da biliyorsunuz dere yatağı. İnşallah yakın bir zamanda temizleyip bir vesileyle milletimizin hasarlarını tespit edip onları tazmin ederek milletimize mahcup olmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Soylu, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden sonra sel felaketinin de vurduğu Şanlıurfa'da yurttaşlar tarafından protesto edilmişti. Sele teslim olan Şanlıurfa ve Adıyaman'da toplam 17 kişi hayatını kaybetmişti.

(AA)