NBA yıldızı LeBron James, katıldığı bir toplantıda Squid Game’in finalini beğenmediğini söyleyince, dizinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk, kendisine yanıt verdi. Güney Koreli yönetmen James’in sözlerine karşılık, “Kendi programını çektiğinde ona 'Sonu hariç tüm şovunuzu beğendim' diyen bir mesaj gönderirim belki” dedi. James de bu yanıta Twitter’dan yüklendi.

Squid Game’in yönetmeni ile LeBron James arasında 'final' polemiği

Squid Game yönetmeni Hwang Dong-hyuk ile NBA yıldızı LeBron James arasında, dizinin finaliyle ilgili bir polemik yaşandı.

Netflix’in popüler dizisi, basketbol oyuncularının da gündemindeydi. Lakers yıldızları LeBron James ve Anthony Davis, izleme platformunun favori dizisi Squid Game ile ilgili konuştu. Ancak James, dizinin sonunu beğenmediğini söyleyince, dizinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk’tan kendisine yanıt verdi.

The Guardian gazetesi, Squid Game yorumları hakkında Dong-hyuk’un neler düşündüğünü sorunca, yönetmen şu şekilde cevap verdi: “Space Jam 2’yi gördünüz mü?”

“SONUNU YİNE DEĞİŞTİRMEZDİM”

Space Jam 2, Michael Jordan ve Looney Tunes çetesinin başrolünü paylaştığı 1996 yapımı canlı aksiyon/animasyon filminin devamıydı. Ancak ne yazık ki Space Jam 2, 16 Temmuz’da vizyona girdiğinde beklenen gişeyi yapamadı.

Dong-hyuk LeBron James’in yorumları için sözlerine şu şekilde devam etti: “LeBron James havalı biri ve istediğini söyleyebilir. Buna saygı duyarım. Tüm diziyi izlediği için çok müteşekkirim. Ama yine de sonunu değiştirmezdim. Bu benim sonum.”

Hwang ayrıca, “LeBron’un kendisini tatmin edecek bir sonu varsa bunun üzerinde çalışması gerek. Belki kendi devam filmini yapabilir. Ben de o zaman bakarım ve belki ona ‘Sonu hariç tüm şovunuzu beğendim’ diyen bir mesaj gönderirim” dedi.

Yönetmenin yanıtı üzerine LeBron James, Twitter’da haberi alıntılayarak, “Bu gerçek olamaz. Umarım değildir” yazdı.