Star yazarı: Beyaz yetmez, konuklar da özür dilesin

Star yazarı Ersoy Dede, Beyaz Show’da “Çocuklar ölüyor, sessiz kalmayın” diyen ‘Ayşe öğretmen’ için özür dileyen Beyazıt Öztürk’ün ardından konukların da özür dilemesini istedi.

Dede, Aktüel’deki yazısında ‘beyanın esas olduğunu‘ belirterek, Beyazıt Öztürk’ün özrü için “Nedamet getirenin nedameti sorgulanmaz” ifadelerini kullandı.

"MİRGÜN CABAS OLSA 'HADİ ORDAN' DERSİN"
Sol'da yer alan habere göre; Beyaz’ın bu tip konularda ‘sabıkası‘ da olmadığından, özrün kabulünün çok da zor olmadığını belirten Dede, “Yani Mirgün Cabas’ın başına gelse de çıkıp özür dilese, ‘hadi ordan’ dersin.. Ama Beyaz tam öyle değil” diye yazdı.

Beyaz’ın özrü ile yetinmeyen Dede, programdaki konukların da özür dilemesini savundu: “Tamam Beyaz özür diledi de, o anda Beyaz’la birlikte alkış tutan konuklardan henüz bir özür gelmedi. Ben isimlerini çok çok iyi bilmiyorum. Ama hepsi şöhretli tipler.. Neye karar verdiler acaba?.. Başlarını kuma gömmeye mi?”

Beyaz Show’da o sırada konuk olarak oyuncular Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman, Tuvana Türkay, şarkıcı Murat Dalkılıç ve eski futbolcu İbrahima Yattara yer alıyordu.