Netflix’in sevilen bilim kurgu serisi Stranger Things, üçüncü sezonun ardından "Jim Hopper gerçekten öldü mü?" sorusuyla bizi baş başa bırakmıştı. Şimdi Duffer kardeşler yeni bir yetişkin karakter için aktör arayışında

Stranger Things'in 4. sezonunda dört yeni karakter geliyor

Stranger Things’in yaratıcıları Matt ve Ross Duffer kardeşler, önümüzdeki sezona dört yeni karakter dahil etmeyi planlıyor. Bu karakterlerin üçü erkek biri kadın olacak. Spesifik özelliklere sahip olacağı söylenen bu karakterin yaşları hakkında ise herhangi bir detay yok.

Webtekno'nun haberine göre, Duffer Kardeşler ayrıca, yeni bir yetişkin karakter için aktör arayışında. TVline'ın raporunda, söz konusu karakterin Hawkins’ten çok uzakta yaşadığı ve olaylardan haberi olmadığı belirtiliyor. Netflix, Stranger Things 4'ü “Artık Hawkins'te değiliz” etiketli bir tanıtım fragmanı ile ilan etmişti. İzleyenler hatırlayacaktır, Stranger Things 3’ün son sahnesi göz önüne alındığında, yeni durağımızın Rusya olması içten bile değil. Yine Netflix, geçtiğimiz gün resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Stranger Things’in dördüncü sezonuna dair bazı detayların 6 Kasım’da paylaşılabileceğinin sinyallerini vermişti.