Görkem Sertaç Göçmen'in tahliyesine Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan itiraz mahkeme tarafından reddedildi

Suç makinesi Görkem Sertaç Göçmen’in tahliyesine yapılan itiraz reddedildi

İstanbul Bakırköy’de kız arkadaşını aracında darp eden ve olaya tepki gösteren yurttaşların üzerine aracını süren suç makinesi Görkem Sertaç Göçmen’in tahliyesine Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan itiraz mahkeme tarafından reddedildi.

Sevgilisine şiddet uygulayıp 9 kişiyi ezen Görkem Sertaç Göçmen’in tahliye kararına savcılık tarafından itiraz edilmişti.

İstanbul Bakırköy’de kız arkadaşını aracında şiddet uygulayan ve olaya tepki gösteren yurttaşlara öfkelenip aracını üstlerine süren Görkem Sertaç Göçmen tahliye edildi. Göçmen hakkında, “mala zarar verme”, “kasten öldürmeye teşebbüs” , “yaralama” ve “basit yaralama” suçlarından 14 yıldan 32 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlenmişti. Annesi, Aynur Göçmen hakimlik görevinden istifa edip oğlunun savunmasını yapmak için avukatlığa başlamıştı.

Kız arkadaşını aracının içerisinde darp eden ve olaya şahit olan vatandaşların tepkisine öfkelenen annesi hakim babası savcı Görkem Sertaç Göçmen’in (22) yargılanmasına devam edildi. Bakırköy 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık Görkem Sertaç Göçmen’in tahliyesine karar verildi.