CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Meclis'teki bütçe görüşmelerinde kürsüde yaptığı konuşmada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Sezgin Baran Korkmaz’ın uçağına binmesiyle ilgili eleştirilerde bulundu. Bu sırada Bakan Soylu, Aydın'a bulunduğu yerden “Sahtekarsın” diye bağırdı. Soylu'nun bu sözlerinin ardından kavga çıktı.

Süleyman Soylu bütçe görüşmelerinde hakaret etti, kavga çıkardı!

TBMM Genel Kurulu'ndaki İçişleri Bakanlığı bütçe görüşmelerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kavga çıkardı.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, kürsüde yaptığı konuşmada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Sezgin Baran Korkmaz’ın uçağına binmesiyle ilgili eleştirilerde bulundu. Bu sırada Bakan Soylu, Aydın'a bulunduğu yerden “Sahtekarsın” diye bağırdı.

Bunun üzerine Erkan Aydın, "Aynen iade ediyorum" karşılığını verdi.

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Bakan Soylu'yu, "Sayın Bakan, bu şekilde müzakereleri götürmemiz mümkün değil" diyerek uyardı.

Soylu'nun bu sözlerinin ardından kavga çıktı.

CHP'li vekil Aydın, yaşanan olayın ardından Twitter hesabından açıklama yaptı.

Aydın, paylaşımında, Bakan Soylu'nun 'yaptığı yolsuzlukları sürekli hakaret ederek geçiştirmeye çalıştığını' söyleyerek, "Konuşma yaptığım sırada gerçek yüzünü bir kere daha gösterdi. Yazık..." ifadelerini kullandı.

CHP'Lİ BAŞARIR: SOYLU HESAP VERECEK

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, TBMM'deki kavgaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

TELE1'de konuşan Başarır, "Süleyman Soylu'yla en ağır şekilde hesaplaşacağız. Yaptıklarının, ölen Silivri Emniyet Müdürü'nün, uyuşturucu baronlarıyla olan ilişkilerin, hepsinin hesabını burnundan fitil fitil getireceğiz. Süleyman Soylu hesap verecek bu ülkede! Öyle yok ucuz kabadayılık, en ağır şekilde hesap verecek!" ifadelerini kullandı.