İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisine destek açıklaması yapan MHP Lideri Bahçeli’ye teşekkür etti.

Süleyman Soylu’dan Bahçeli’ye teşekkür

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, MHP Meclis Grup toplantısında kendisine destek açıklaması yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

Soylu, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Devlet-i Ebed Müddet" anlayışının Cumhur İttifakı'nda vücut bulan ruhunu, güçlü iradesiyle bir kez daha ortaya koyan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye, Türkiye’ye operasyon çekmek isteyenlere karşı bugünkü tarihi hatırlatması için müteşekkiriz.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Bahçeli, grup toplantısındaki açıklamasında suç örgütü lideri Sedat Peker'in hakkında iddialarda bulunduğu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında, "Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecek. Buna da hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecek" dedi.

Bahçeli, şöyle devam etti: "Hiç kimse TSK'nın onurlu komuta heyetine çamur atamayacaktır. TSK'nın ve İçişleri Bakanı'nın yalnız olmadığını ifade ediyorum. Konu devletimizin saygınlığı ve bekasıdır. Herkes yerini bilmek zorundadır. Herkes ağzından çıkanlara dikkat etmekle mükelleftir. Türkiye'nin gündemi video ile rehin alınamaz. İftiralarla ele geçirilemez. Sayın Binali Yıldırım'ı evladıyla töhmet altında bırakmak müfteriliktir. Bu meselede tarafsız kalmak Türkiye'ye kast etmek için kullanılan çevrelere destek vermektir."