İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinin ardından incelemelerde bulunmak üzere gittiği Şanlıurfa'da yurttaşlar tarafından protesto edildi. Soylu, bir yurttaşa "Bağırma" diye seslendi.

Süleyman Soylu, Şanlıurfa'da protesto edildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden sonra sel felaketinin de vurduğu Şanlıurfa'da yurttaşlar tarafından protesto edildi.

7.6 ve 7.7 büyüklüğündeki depremlerde yıkıma uğrayan illerden Şanlıurfa ve Adıyaman, dün sağanak etkisiyle sele teslim oldu.

Bu sabah Şanlıurfa'da Abide Köprülü Kavşağı'nda 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Yaşanan felakette Şanlıurfa'da 13, Adıyaman'da ise 2 kişi hayatını kaybetti. Böylelikle yaşanan felakette can kaybı 15'e yükseldi.

Sağanak sonrası sular altında kalan Şanlıurfa'ya incelemelerde bulunmak üzere giden Soylu, yurttaşlar tarafından protesto edildi.

TikTok'ta bir kullanıcı tarafından paylaşılan videoda, Soylu ile konuşmaya çalışan afetzedelerin, korumalar tarafından engellendiği görüldü. Soylu, kendisine seslenen bir yurttaşa "Bağırma" diyerek yanıt verdi.

Protesto sırasında 'yuh' sesleri de duyuldu.