Koronavirüs testi pozitif çıkan sunucu Burak Akkul yoğun bakıma kaldırıldı. Akkul'un eşinin abisi, yalan haberlere tepki gösterdi

Sunucu Burak Akkul yoğun bakıma kaldırıldı

Seda Akkul ile birlikte 'Çok Gezenti' isimli gezi programında sunuculuk yapan Burak Akkul, geçtiğimiz hafta rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Belirtiler sonrası koronavirüs testi yapılan Akkul’un sonuçları pozitif çıktı. Hastanede karantinaya alınan Akkul, dün fenalaşarak yoğun bakıma kaldırıldı. Seda Akkul’un abisi ise sosyal medya hesabından yaşanan gelişmeleri anlattı.

ASILSIZ HABERLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Seda Akkul’un abisi Hüseyin Arslan sosyal medya hesabından açıklama yaparak Burak Akkul hakkınd yapılan asılsız haberlere tepki gösterdi. Yalan haberlerin kardeşini çok üzdüğünü belirten Arslan, yaptığı şu açıklama ile son durumu anlattı:

“Merhaba. Ben Burak Akkul’un kayınbiraderiyim. Seda Akkul’un ağabeyi. Burak bildiğiniz üzere hastanede tedavisi süren corona teyit edilmiş olarak yatıyorken dün akşam saatlerinde yoğun bakım ünitesine alındı. Okuduğu haberler ve duygusal kişiliği mücadelesinde yorucu bir hal aldı. Bu nedenle ilaç verilmek suretiyle uyku halinde tedavisine devam ediliyor. Bugün akşam saatlerinde hastaneye giderek doktoruyla görüştüm ve ellerinden gelen en iyi şekilde Burak’la ilgilendikleri bilgisini aldım

“KARDEŞİM SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ”

“Seda, corona etkisinden kurtulmak üzereydi, çok güçlüydü, ayaktaydı, her zaman öyledir dağ gibi kardeşim. Dün gece tüm gece uyuyamamış ağlamış, inanın çok az ağlar. Bünyesi zayıflamış, zaten bir lokma yiyemiyor günlerdir, bugün ne ateş, ne baş ağrısı, sürekli sinir krizi halinde ağladığı ve kustuğu için eşinin yanında karantinaya alındı”