Avcılar'da evinde uyuyan Yasemin Uzunçelebi'nin evine girerek yüzüne yanıcı kimyasal madde döken Mehmet Yıldız, Esenyurt'ta yakalandı.

Taciz ettiği kadının evine girerek yüzüne kimyasal madde dökmüştü: Mehmet Yıldız yakalandı

İstanbul'da yaşayan ve uzun süredir Yasemin Uzunçelebi'yi taciz eden Mehmet Yıldız, geçen salı gecesi uyuduğu sırada Uzunçelebi'nin evine girerek yüzüne kimyasal madde döktükten sonra kaçmıştı.

Kadının bir gözünü kaybetmesine neden olan ve farklı 16 suçtan kaydı bulunduğu tespit edilmen Mehmet Yıldız, Esenyurt İlçesi'ndeki Talatpaşa Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.

DHA'nın haberine göre; Olay, dün sabaha karşı saat 03.30 sıralarında Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. Yasemin Uzunçelebi evinde uyurken, bir süredir arkadaşlık ettiği Mehmet Yıldız evine geldi. Kapıyı yanındaki anahtarla açarak içeri giren saldırgan, yatağında uyuyan kadının yüzüne yanında getirdiği öne sürülen siyah ve yanıcı bir maddeyi döktükten sonra kaçtı. Yasemin Uzunçelebi, kendisini dışarı atarak bina sakinlerinden yardım istedi. Uzunçelebi için olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Gelen sağlık ekipleri kadını tedavi altına aldı. Kaldırıldığı hastanede tedavi gören ve hayati tehlikesi devam eden Yasemin Uzunçelebi'nin saldırıya uğradığı günde kent değiştirmek için hazırlık yaptığı ileri sürüldü.

Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri 'Kasten Yaralama' olayı ie ilgili sürdürdüğü çalışma sonucu şüpheliyi yakaladı.