Mütevazi mutfağında yemek yaparken çektiği videolar ile ünlenen Taha Duymaz, bir takipçisine ağır küfürler edince 1 milyon takipçili hesabı kapandı. Taha Durmaz, ünlenince Anadolu Ajansı'na da röportaj vermişti

Taha Duymaz'ın Instagram hesabı kapatıldı

'Küçük şef' olarak bilinen Taha Duymaz, mütevazi mutfağında yemekler yapıp instagram hesabına yüklerken fenomen olmuş, 1 milyon 200 bin kişi tarafından takip edilmeye başlamıştı. Taha Duymaz, bir takipçisine ağır hakaretlerde bulununca ününü de kaybetti. Duymaz'ın Instagram hesabı kapatıldı.

Canlı yayında küfürler eden Taha Duymaz, bu davranışından pişman oldu ve özür diledi.

Duymaz, bir takipçisinin sponsorlar tarafından yollanan 2 bin lirayı ne yaptığını sorması üzerine "Annene sor o bilir" demiş ve ardından küfür etmişti.

Instagramı kapanan Taha Duymaz üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi:

"Intagram hesabım kapatıldı, sonunda bazı insanlar amacına ulaştı.Sabahtan beri kendime gelemedim.Canlı yayında kullandığım sözler için çok özür dilerim.Ben kendimde değildim, yıllarım elimden alındı.Herkes hakkını helal etsin."

ANADOLU AJANSI'NA HABER OLMUŞTU

Taha Duymaz, ünü artınca Anadolu Ajansı'na bir röportaj vererek küçüklükten bu yana mutfak işlerine ilgi duyduğunu söylemişti. Duymaz, röportajında şunları söylemişi; "Küçüklükten beri yemek yapmaya ilgim var. Anneme sürekli mutfak işlerinde yardım ederim. Çoğu zaman akrabalarım ve eve gelen misafirler, 'Erkek çocuğunun mutfakta ne işi var?' diyerek beni ayıpladılar ama yılmadım. Yemek yapmayı çok seviyorum. Kendimi en iyi şekilde geliştirerek çocukluk hayalim olan iyi bir aşçı olmak istiyorum."

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI EVİNİ TAMİR ETTİRİYORDU

Yayladağı Kaymakamı Tahir Yılmaz ve Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın, ziyaret ettikleri, ilçe tanıtımına katkı sunan Taha Duymaz'ın evini tadilata aldırdı. Kaymakam Yılmaz ve Başkan Sayın, Taha'nın mesleğini geliştirmesi için maddi ve manevi olarak her türlü desteği vereceklerini kaydetti. Taha Duymaz ile birlikte aynı evde kalan 12 kardeşin olduğu ailenin evinin tadilat ve restorasyon işlerinin yapılmasına başlandı.