TAKSAV Kadıköy, Şubat ayı etkinlik takvimini paylaştı, "Tüm dostlarımızı etkinliklerimize bekliyoruz” çağrısı yapıldı.

TAKSAV Kadıköy, Şubat ayı etkinlik takvimini açıkladı

Haber Merkezi

Toplumsal Araştırmalar ve Kültür Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) Kadıköy şubesi okur-yazar buluşmalarına devam ediyor. Şubat ayı etkinlik takvimini paylaşan TAKSAV Kadıköy Şubesi, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, “Salgın sebebiyle bir süredir ayrı kalmıştık. Artık bu özleme son verme zamanı geldi. Dolu dolu bir ay bizleri bekliyor. Tüm dostlarımızı etkinliklerimize bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Yarın gerçekleşecek okur-yazar buluşmasında, Sol Kültür Yayınları’ndan çıkan “Kasabanın Akşam Halleri” isimli öykü kitabıyla okurlarının karşısına çıkan müzisyen Erdal Güney ile kitaba çizimleriyle renk katan sanatçı Fahrettin Engin Erdoğan yer alacak. Etkinliğin moderatörlüğünü ise gazeteci Mehmet Emin Kurnaz üstlenecek. Etkinlik saat 17:00’da gerçekleşecek.

Yazar Ahmet Büke de TAKSAV Kadıköy’de okur-yazar buluşmalarına konuk olacak. Öykücülüğüyle tanığımız Büke, bu kez ilk romanı Deli İbram Divanı ile okurların karşına çıkacak. 13 Şubat Pazar günü saat 15:00’da gerçekleşecek söyleşinin moderatörlüğünü ise gazeteci Sercan Meriç üstlenecek.

Sanat dünyasının en hareketli ve verimli döneminde yaşamış dünyanın en ünlü sanatçılarıyla yolu kesişmiş ressam, yazar, şair, heykeltraş, gazeteci Abidin Dino üzerine gerçekleşecek söyleşide ise 27 Şubat Pazar günü saat 15:00’da Vildan Ertürk’ün sunum yapacak.

Ayrıca etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0530 580 25 81 no’lu telefon numarasını arayabilirler. TAKSAV Kadıköy şubesinde yapılacak etkinlikler için adres: Caferağa Mahallesi, Bademaltı Sk. NO/31 Kadıköy-İstanbul.

taksav-kadikoy-subat-ayi-etkinlik-takvimini-acikladi-976683-1.