TAKSAV, “Mekanların Politik Tarihi” isimli podcast serisine başladı. Serinin ilk konuğu Aslı Alpar olacak. Her bölüm bir konuğun ağırlandığı podcast serisinde çeşitli mekanlar ve bu mekanlardaki karşılaşmaları konuşulacak.

TAKSAV, podcast serisine başladı: "Mekanların Politik Tarihi"

Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV), “Mekanların Politik Tarihi” başlıklı bir podcast serisine başladı.

Tarladan çevrimiçine, kitaptan konuta çeşitli mekanlar ve bu mekanlardaki karşılaşmaların kouşulacağı podcast serisi Spotify, Apple Podcast ve Google Podcast kanalları üzerinden takip edilebilecek. Her bölümde bir ismin ağırlanacağı serinin ilk konuğu Aslı Alpar olacak.

Podcast serisinin açıklaması şöyle:

"Mekanların politik tarihi belki de yanlış bir tanım…Çünkü mekan aynı zamanda hem tarihsel hem de politiktir. Bu podcast serisinde tarladan çevrimiçine kitaptan konuta çeşitli mekanları, bu mekanlardaki karşılaşmaları konuşacağız.

Her bölümde bir konuk ağırlayan serinin ilk konuğu Aslı Alpar. Aslı Alpar ile “Olay Yeri” nin konuşulduğu podcast serisi Spotify, Apple Podcast ve Google Podcast kanalları üzerinden takip edilebilir."