Takvim de subliminal mesajı yanlış anladı: Mesele Ağaç değil Selo!

Gezi Parkı'ndaki ağaçla yaptıkları röportajla dikkat çeken yandaş medyanın önde gelen temsilcilerinden Takvim gazetesi, AKP'ye yakınlığıyla ve gerici tavrıyla bilinen Yeni Akit gazetesi'nin dün yaptığı "İşte HDP'nin logosundaki sübliminal PKK mesajı" başlıklı haberini, bugün manşetine taşıdı.

takvim-de-subliminal-mesaji-yanlis-anladi-mesele-agac-degil-selo-49877-1."MESELE AĞAÇ DEĞİL SELO!"
Takvim Gazetesi birinci sayfasından gördüğü "Mesele Ağaç değil Selo!" başlıklı haberinde, Yeni Akit'in ortaya attığı "HDP logosunda subliminal mesaj yer alıyor" iddiasını ciddiye aldı. Gazete, yayımladıkları haberde şu ifadelere yer verdi: "Şimdi de HDP'nin logosu, PKK'nın çıktı! Bilinçaltına işlenen ve gizlenen mesajlar olarak bilinen subliminal mesajların, HDP logosunda olduğu kanıtlandı. HDP'nin yeşil yapraklı ağaç logosunda terör örgütü PKK'nın yazılı olduğu anlaşıldı. Ağaç dalları üzerinde yapılan çizimler, 'PKK' harflerini alenen ortaya çıkardı."

HDP logosunda subliminal mesaj olduğuna inanan Takvim, Doğan medyasını ve diğer gazetelerin bu durumu görmezden geldiğini söyleyerek "Ancak yine ne Paralel Yapı ne de Doğan Grubu'nun yayın organları, bu gelişmeyi yayınlamadı" ifadelerini kullandı.

Gerici Yeni Akit sunar: İşte HDP'nin logosundaki sübliminal mesaj