Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt’i aynı filmde buluşturan “Once Upon a Time In Hollywood” karakterlerini anlattı. 1969’da geçen “Once Upon a Time in Hollywood”, popüler bir televizyon dizi oyuncusu ve dublörünün sinema sektörüne geçiş macerasını anlatıyor. Filmin başkahramanı Rick Dalton’ın bir Western dizinde başarılı bir kariyeri var ancak sinema istediği gibi gitmiyor. Tarantino’ya […]

Tarantino, “Once Upon A Time In Hollywood” karakterlerini anlattı

Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt’i aynı filmde buluşturan “Once Upon a Time In Hollywood” karakterlerini anlattı.

1969’da geçen “Once Upon a Time in Hollywood”, popüler bir televizyon dizi oyuncusu ve dublörünün sinema sektörüne geçiş macerasını anlatıyor. Filmin başkahramanı Rick Dalton’ın bir Western dizinde başarılı bir kariyeri var ancak sinema istediği gibi gitmiyor. Tarantino’ya göre Leonardo DiCaprio‘nun canlandıracağı Rick, kariyerinde beklediği sıçramayı yapamadığı için iç kargaşa yaşayan ve kendine acıyan biri. Ayrıca bu başarısızlığının tüm suçunu kendi dışında herkese atıyor.

Rick’in dublörü Cliff Booth da Brad Pitt tarafından canlandırılıyor. Yönetmen, Cliff’in yok edilemez ve yaşayan en ölümcül adamlardan biri olduğunu söyleyerek ekliyor, “Karşısındakini bir kaşıkla, bir kağıtla veya kartvizitle öldürebilir.”

Tarantino, Margot Robbie’nin hayat vereceği Sharon Tate ve Manson tarikatının film ve karakterlerle olan bağlantısı hakkında ise çok fazla detay vermekten kaçınıyor.

Film, 26 Temmuz‘da vizyona girecek.