Tarkan, dün İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü için verdiği konser hakkında, "Dünyanın en kalabalık konserlerinden biri olarak ilk 5'e girip tarihe geçmişiz" açıklamasını yaptı.

Tarkan'dan İzmir konseri açıklaması: İlk 5'e girip tarihe geçmişiz

Müzisyen Tarkan, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü etkinlikleri kapsamında verdiği konser hakkında açıklama yaptı.

Tarkan açıklamasında, "Dünyanın en kalabalık konserlerinden biri olarak ilk 5'e girip tarihe geçmişiz" dedi.

Tarkan'ın Instagram hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Güzel İzmiiiir, canım İzmiiiir. Dün gece ne oldu öyle? Ne yaptık biz öyle? :) Dünyanın en kalabalık konserlerinden biri olarak ilk 5’e girip tarihe geçmişiz. Vay be. Çoook teşekkür ederim o içten, o candan sevginize ve ilginize canlarım. Enerjiniz, coşkunuz müthişti. Hiç unutmayacağım bu konseri. Sizi seviyorum."

Tarkan, konsere ilişkin yaptığı yeni açıklamada ise "Ne kadar özlemişiz tek yürek olup atmayı. Yasaksız, baskısız, yalansız, içimizden geldiği gibi olmayı, özgürce eğlenmeyi ve gülmeyi. Yeniden umut dolu olmayı. Tüm farklılıklarımızla birbirimize sevgiyle, hoşgörüyle sarılmayı, kucak açmayı" dedi.

Tarkan, açıklamasında şunları ifade etti:

"Çünkü biz biliriz aslında farklılıklarımızdaki çeşitli renklerdir ülkemizin eşsiz moziğini oluşturan. Görüşlerimiz, düşüncelerimiz ve insanlarımız ne olursa olsun birbirimize sevgiyle, saygıyla yaklaşmamızdır aslolan.

Dün geceki konserde karşımda işte böyle muhteşem bir manzara vardı. Birbirine sevgiyle kenetlenmiş yüz binlerce insan. Ne kadar özlemişiz böyle olmayı, böyle hissetmeyi. Kutuplaşmalar, bölünmeler, düşmanlıklar olmadan bütünleşmeyi."