Tarkan, yeni şarkısı ‘Geççek’ hakkında bir video yayınlayarak açıklama yaptı. Tarkan açıklamasında, "Sevginiz, ilginiz, desteğiniz ve bana yolladığınız o güzel mesajlar için sonsuz teşekkürler" dedi.

Tarkan’dan yeni ‘Geççek’ açıklaması

Tarkan, ‘geçcek’ isimli şarkısının yayınlanmasından bir hafta sonra yayınladığı video ile teşekkür etti. Tarkan, Instagram hesabından paylaştığı videoda, “Geçen hafta bugün sizlerle buluşan şarkım ‘Geçcek’ ve klibini sevmiş olmanıza ne mutlu oldum anlatamam. Sevginiz, ilginiz, desteğiniz ve bana yolladığınız o güzel mesajlar için sonsuz teşekkürler. Ben de sizleri çok seviyorum; sizler de iyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

Tarkan'ın 'Geççek' şarkısının klibi, yayınlanmasından sonra ilk 24 saat içinde dünyada en çok izlenen ikinci video klip ve en çok beğeni alan birinci video oldu. Şarkı, 36 saatte YouTube'da 10 milyon, Instagram'da 9.9 milyon, Twitter'da ise 12.5 milyondan fazla görüntüleme aldı.

İrfan Yıldırım'ın yönetmenliğini yaptığı klip, yayınlanmasından sonra ilk 24 saat içinde dünyada en çok izlenen 2. video ve en çok beğeni alan 1. video oldu.

Tarkan hakkında Twitter'da 300 binden fazla tweet atıldı. Şarkıcı, çok konuşulanlar listesinde 1. sırada yer aldı.