Sedat Peker’in iddialarına konu olan Paramount Hotel'in kurucusu Atilla Uras'ın kızı Yasemin Uras'ın “Devletin tankıyla otelimize girdi” iddiasında bulunduğu Cihan Ekşioğlu'nun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski Başbakan Binali Yıldırım gibi birçok üst düzey AKP’li isimle fotoğrafı bulunuyor.

Tartışılan ismin fotoğraf albümü de şaşırtmadı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in son videosunda söz ettiği Paramount Hotel'in kurucusu Atilla Uras'ın kızı Yasemin Uras'ın “Devletin tankıyla otelimize girdi” iddiasında bulunduğu EKBA Holding Cihan Ekşioğlu'nun, AKP’li üst düzey siyasetçi, bakanlar ve yargı mensuplarıyla olan fotoğrafları ortaya çıktı.

EKBA Holding’in resmi internet sitesinde yer alan fotoğraflarda, Ekşioğlu'nun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, eski Başbakan Binali Yıldırım ve AKP Milletvekili Tuğrul Türkeş gibi isimlerle bir araya geldiği görüldü.

tartisilan-ismin-fotograf-albumu-de-sasirtmadi-885670-1.
Ekşioğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile...

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in son videosunda firari Sezgin Baran Korkmaz'a ait olduğu bilinen Paramount Hotel'de çok sayıda ismin kaldığını söylemişti.

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Yasemin Uras ise Zanka TV’ye yaptığı bir açıklamayla, Turan Avcı'nın oteli hiç satın almadığını, Cihan Ekşioğlu'nun Atilla Uras'ın öldüğü gün otele devletin tankıyla girdiğini, Rakhimov'un Sezgin Baran Korkmaz'a olan borcunu ve şu andaki sahibinin de belli olmadığını öne sürdü.

Uras’ın bu açıklamasının ardından gözler, Ekşioğlu Bright Aeon (EKBA) Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Cihan Ekşioğlu'na çevrilmişti.

tartisilan-ismin-fotograf-albumu-de-sasirtmadi-885669-1.