CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu, “Türkiye’yi dışa bağımlı bir ülke konumuna getiren, üretmek yerine ekonomik değerlerini haraç mezat satan bu iktidarın bütün sattıklarını, milli değerlerimizi ve geleceğimizi birer birer geri alacağız. Söz veriyoruz. Biz tefeciler için değil halk için çalışacağız” dedi.

"Tefeciler için değil halk için çalışacağız"

BirGün/EGE

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu, 18 yıllık saray hükümetinin vatandaşları getirmiş olduğu noktanın çok vahim olduğunu söyledi.

Konak’ta partisince düzenlenen basın toplantısında konuşan Gruşcu, “Hepimiz görüyoruz ki yoksulluk ve darboğaz kaçınılmaz bir hal almıştır. Ülkemizi yönettiğini iddia edenler devletine, milletine ve bayrağına yalnızca zarar veriyor. Ülkemizi ve milli değerlerimizi üç pula peşkeş çektiler, tefecilerin elini vatandaşımızın cebine soktular, yandaşlara bol kaymaklı ihaleler servis ettiler. Peki ya vatandaşıma acıdan, çileden ve açlıktan başka ne verdiler?” dedi.

"Ülkenin mali tablosunu beşli çeteye emanet edenlerin her geçen gün faiz lobisinin ekmeğine yağ sürmeye devam ettiğini" belirten Gruşcu, Cumhuriyet Halk Partisi olarak devletin kaynaklarını 83 milyona adaletle dağıtmaya söz verdiklerini belirterek şunları söyledi:

“Türkiye’yi dışa bağımlı bir ülke konumuna getiren, üretmek yerine ekonomik değerlerini haraç mezat satan bu iktidarın bütün sattıklarını, milli değerlerimizi ve geleceğimizi birer birer geri alacağız. Söz veriyoruz. Biz tefeciler için değil halk için çalışacağız. Söz veriyoruz. Devletimize, milletimize, bayrağımıza zarar veren, yerli ve milli olmayan bu iktidarı tarihin tozlu raflarına kaldıracağız. Söz veriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadroları bunu yapmaya muktedirdir, yeterlidir. Aydınlık yarınlar yakındır.”

tefeciler-icin-degil-halk-icin-calisacagiz-832071-1.