Partisinin kadınları koruyan 6284 sayılı kanunu Yeniden Refah Partisi’yle yapılan görüşmelerde pazarlık maddesi haline getirmesinin ardından açıklamalarda bulunan ve daha sonra bu sözleri nedeniyle tehdit edildiğini söyleyen AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin’e DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin destek verdi.

Tehdit edildiğini söyleyen AKP’li Özlem Zengin’e DEVA’dan destek

6284 sayılı kanunun değiştirilmesi talebine itiraz eden ve aldığı tehdit mesajları sonrası konuşmama kararı alan AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e DEVA Partili Mehmet Emin Ekmen’den destek geldi.

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılım şartı olarak sunduğu 6284 sayılı kanun için “Kırmızı çizgimizdir” diyen AKP’li Özlem Zengin, yandaş bir kanala bağlanarak “yüzlerce tehdit mesajı” aldığını söylemişti.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, “Özlem hanımı yalnızlık hissine terk edip konuşmayanlar da bu saldırılardan sorumlu!” dedi.

Twitter hesabından açıklama yapan Ekmen, şu ifadeleri kullandı:

“Hayatını partisi ve değerlerinin mücadelesine adamış, samimiyeti ve bağlılığı tartışılamayacak birine bu yoğunlukta tehdit endişe verici. Özlem hanımı yalnızlık hissine terk edip konuşmayanlar da bu saldırılardan sorumlu!”