İstanbul'da, Bahçeşehir'den Esenyurt'a gitmek için minibüse binen iki kız kardeş, "Tehlikeli araç kullanıyorsunuz, korkuyoruz" diyerek uyardıkları şoförün saldırısına uğradı. Gözaltına alınan ve hakkında 15 ayrı suç kaydı olduğu tespit edilen minibüs şoförü, serbest bırakıldı

'Tehlikeli sürüyorsunuz' uyarısı yaptığı için iki kadına saldıran minibüs şoförü serbest bırakıldı!

Esenyurt'ta hızlı gittiği için kendisini uyaran iki genç kıza saldıran minibüs sürücüsü serbest bırakıldı.

Olay, geçen cuma günü İstanbul’da meydana geldi. İki kız kardeşin Bahçeşehir’den Esenyurt’a gitmek için bindikleri minibüsün şoförü, bir otomobil sürücüsüne sinirlenip aracı tehlikeli bir şekilde sürmeye başladı.

minibus-soforu-kendisini-tehlikeli-suruyorsunuz-diye-uyaran-iki-kadina-saldirdi-656464-1.
Minibüs şoförü Ünal E.

İki kardeş, “Tehlikeli araç kullanıyorsunuz, korkuyoruz” diyerek şoförü uyardıktan sonra inmek istedi. Minibüsü durduran şoför, genç kızlara hakaretler yağdırıp darp etti. Şoför, hiçbir şey olmamış gibi minibüse binip seferine devam ederken, kız kardeşler karakola gidip şikayetçi oldu. Olay anı da bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayı gerçekleştirdiği tespit edilen minibüs şoförü Ünal E. (32)'yi dün akşam gözaltına aldı. Şüpheli Ünal E. "Kasten Yaralama" suçundan mahkemeye sevk edildi. 15 suçtan polise geliş kaydı bulunduğu belirtilen Ünal E. adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

(DHA)