Bu ülkeyi var ya Kemo batırdı Kemo... Bi Kemo bi de Cehape seçmeni... Bakın çok net. Eğitim nerede artık, orada iktidara oy yok. Bu nasıl olur ya? Arkadaşlar eğitilmeyin lütfen. Bakın Soma’da neler oldu, insanlar toprak altında kaldı. Kim suçlu çıktı? Tabii ki kimse suçlu değildi. Orada canlarını toprak altında verenler, hayatlarını yitirdiğiyle kaldı. Mavi Marmara gibi... Kim dedi oraya gidin diye? Kim?

Ben anneyim ya... Seda Sayan mantığına geldik. Kimse kimsede mantık aramıyor. Canlarını verenler neredeyse suçlu. Tecavüze uğrayan kadınlar ZAAATEN. Yani çok afedersiniz bu ülkede biraz şey bilinse ahlaksızlık olmaz. Biraz iman ya. Biraz iman olsa bu ülkede kimse darbeye kalkışmaz. Biraz ya. Biraz olsa yurtlarda tacizler olmaz. Bizzzzzzzzzz yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz. Yani öyle düşünüyoruz. Şimdi ateyizler neden seviyor? Sevmiyorlar... Ama nedense alnı secdeye değene de ne istiyorsa verebiliyoruz. Kafam rahat beni kandırabilirler. Nasıl olsa sonra çıkıp özürümü dilerim. Beni halkım değerledirsin. AİHM filan kim? Sen kimsin ya?

Eyyy Nobel, ey Avrupa... Ya kadınla erkek bir olabilir mi? Birinde meme var. İkisinin de memelerini keselim tartalım. Kimin memesi daha çok? Ya kadınla erkek koşsun, 100 metre koşsun da demiyorum. 10 metre koşsun. Aynı mı? Bir kadın bir erkekle aynı miktarda mı terliyor?

Kadının görevi ne? Çocuk yapmak, gocuk dikmek... Bunu yapmayan kadın yarım kadındır. Bana oradan meclis arası %16 kadın ver kardeş.

Bakın çok net, bu hafta söylenen bu sözün arkasındayım: Adını vermek istemediğim bir parti var. Oyunu artırmak için teslim aldığı kesimlerin gözlerini açmasını engellemek için siyaset yapmaktadır. Çankaya, Beşiktaş, Kadıköy, Şişli gibi yerlerdeki seçim sonuçlarına bakın... Hiçbirinin ülke gerçekleriyle ilgisi olmadığını görürsünüz... Türkiye yansa da şaha kalksa da bunların umurlarında değildir. Buralardaki seçmen profili Türkiye pastasının kaymağını yiyen kesimden oluşuyor. Bu ilçelerde yaşayan sağduyulu vatandaşlarımız bilir ki bu ilçeler bugünkü seviyesine, belediyelerin değil büyükşehir belediyesinin ve hükümetin yatırımları sayesinde gelmiştir... Tabii ki her kelimesi doğru. Bir siyasi parti düşün ki, ülkede üreten, düşünen kesimi hapsetmiş. Düşünce hapsedilemez. Bu parti akademisyenleri de teslim almış durumdadır. Hele başka bir parti var ki... Sözde siyasi parti bunlar... Sözde... Bazı semtlerimizdeki demokrasi çok kuvvetli. Hiç gerek yok. Boşa mineral çekmesinler. Semtlerimiz salsın kendini artık. Rahat olun, geçiş çok güzel olacak.
Tek zihin, tek akıl, tek mantık, tek çözüm, tek hayat, tek tekillik.

Bu ülkeyi var ya, Kemo batırdı. Kemo dolaylı da olsa batırdı. Yanlış muhalefet batırdı. İdare edenlere hep kulp bulundu. Başkanlık sistemi gelince her şey düzelecekti. Hep bunlar gak guk bilmeden konuştuğu için sistem çalışamıyor. Her şeyi tek kişinin idaresine verdik. Sayıştaydan sayı saymayı bilenleri bile salladık, hala düzelmiyorsa bu ülke, bilin ki arkasında Kemo ve sözde döviz kuru ve kim olduğu belirli ama hiçbir zaman ismi zikredilmeyen isimler vardır.

Yazık... Yazık hem de çok yazık hepinize. Ülke yansa umurunuzda değil. Ormanlar filan kimsenin umurunda değil. Hiçbir şey kimsenin umurunda değil. Lütfen biraz daha akıllanmayın.