Muğla'nın Datça ilçesinde, işlettiği tekel bayisinde kavga ettiği kişiler tarafından kalbinden bıçaklanan 42 yaşındaki Erhan Okur hayatını kaybetti. Kayınbiraderi Mustafa Geremeli ise karnından yaralandı.

Tekel bayi sahibi Erhan Okur kalbinden bıçaklanarak öldürüldü
Fotoğraf: DHA

Datça'nın İskele Mahallesi'nde tekel bayide meydana gelen olayda, evli ve bir çocuk babası Erhan Okur ile kayınbiraderi Mustafa Geremeli'nin işlettiği tekel bayisine içeri 3 kişi girdi.

Burada taraflar arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Okur, kalbine isabet eden bıçak darbesiyle olay yerinde yaşamını yitirdi, Mustafa Geremeli ise karnından yaralandı.

İhbar üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Datça Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Geremeli, buradan da Marmaris Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan Geremeli'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Okur ise yaşamını yitirdi.

Bir iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, tekel bayinin önünde durup, otomobilden inen H.T. S.A. T.H.T.'nin alışveriş için girdikleri bayiden çıkarken, kapının önünde Okur ile yaşadıkları tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi ve bıçaklanan Okur'un yere yığıldığı anlar yer aldı.

DHA