Sabancı Holding iştiraki Teknosa, şubat ayında pazaryerine dönüştürdüğü teknosa.com’da yenilenmiş telefon satışına başladı.

Teknosa, ikinci el telefon satışına başladı

Ekonomik kriz ortamında teknoloji harcamaları yurttaşların bütçesini sarsarken firmalar da kriz ortamına göre planlamalar yapıyor.

Sabancı Holding'e ait Teknosa ikinci el telefon satışına başladı.

Ticaret Bakanlığı onaylı Yenileme Merkezleri ile çalıştığını duyuran Teknosa, gerekli tüm bakım, onarım ve testlerden geçmiş, yüzde 100 çalışır ve sıfıra yakın telefonlar için 12 ay garanti ve 14 gün içinde iade garantisi verdiğini açıkladı.

Teknosa Kategori Yönetimi ve Tedarik Zinciri Genel Müdür Yardımcısı Cenk Yenginer, konuyla ilgili şunları söyledi: “Teknolojinin hızlı gelişimi içinde yeni aldığımız bir telefonun modası birkaç ay içinde geçebiliyor. Yeni teknolojiler de her zaman daha maliyetli oluyor. Biz de teknosa.com’da başlattığımız yenilenmiş telefon satışıyla müşterilerimizin ihtiyaçlarına çözüm üretiyoruz. Yenilenmiş telefonlara teknoloji severlerin ilgisi çok güzel. Hem sürdürülebilirliğe hem müşteri beklentilerine çözüm sunan bu hizmetimizi tüketicilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz.”