Galatasaray’a geleceği iddia edilen Arda Turan transferi hakkında taraftar grupları açıklama yaptı. Arda'nın Galatasaray'a transfer iddiasına tepki gösteren Tekyumruk gurubu, "Arda Turan'ı evlat olarak görmek isteyen kendi nüfusuna kaydettirsin" dedi

Tekyumruk taraftar grubundan Arda Turan tepkisi

AKP projesi Başakşehir'de forması giyen futbolcu Arda Turan'ın geçtiğimiz günlerde sözleşmesi fesh edilmişti.

Galatasaray'da Arda Turan tartışması tarafları bölmüş durumda. UltrAslan taraftar grubundan destek açıklaması gelirken Tekyumruk taraftar grubu Arda Turan'ı istemediğini açıkladı.

Tarafta grubu Twitter'dan yaptığı açıklamada "Evlat olarak görmek isteyen kendi nüfusuna kaydettirsin" dedi.

Açıklama şu şekilde;

"Evlat olarak görmek isteyen kendi nüfusuna kaydettirsin. 2 yıldır doğru dürüst sahaya çıkmayan bir magandaya Galatasaray'ın harcayacak bir kuruşu olmamalı. Galatasaray rehabilitasyon merkezi değildir."

ULTRAASLAN DESTEK ÇIKTI

Arda Turan'ın Galatasaray'a transfer olacağı iddialarına ilişkin destek açıklaması yapan UltrAslan taraftar grubu ise, "Yapılan tüm transferlerde olduğu gibi bu transferde de teknik direktörümüz Fatih Terim ve yönetimimizin ortak kararı esastır. Gerekli değerlendirmeler yapılarak, hocamız ve yönetimimiz Galatasaray için en doğru kararı verecektir. Şayet Arda Turan transferi gerçekleşirse Galatasaray tribünü, altyapısından çıkmış, kaptanlığa kadar yükselmiş oyuncusunu, yeniden Galatasaray forması giydiğinde destekleyecektir" ifadelerini kullandı.

Arda Turan, 2018 yılında bir hakeme saldırdığı gerekçesiyle tarihi bir ceza da almıştı.