TELE1'de ‘Gündeme Not’ ve ‘Ayrıntılar’ programlarını sunan gazeteci Enver Aysever ile TELE1'in yolları ayrıldı. Kararın TELE1 ile karşılıklı alındığını bildiren Aysever, "Ülkenin soluk borusu TELE1'e destek vermeye devam edin" dedi. TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ise "Arkadaşımıza katkıları nedeniyle teşekkür eder, başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

TELE1 ile Enver Aysever'in yolları ayrıldı

TELE1’de hafta içi her gün 11.00-13.00 arasında ‘Gündeme Not’ ve her salı saat 21.00’de ‘Ayrıntılar’ programlarıyla ekrana gelen Enver Aysever, programlarına son verdiğini bildirdi.

Twitter’dan yaptığı paylaşımla TELE1 ile yollarını ayırdığını söyleyen Aysever, “Bugüne dek büyük emek ve memnuniyetle yaptığım Gündeme Not ve Ayrıntılar programlarına karşılıklı kararımızla son verdik. Ülkenin soluk borusu Tele1’e destek vermeye devam edin. Sevgili Merdan Yanardağ’a teşekkür ederim. Belki bir gün yine buluşuruz" ifadelerini kullandı.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ise Aysever’in ayrılığıyla ilgili, “TELE1’de hafta içi her gün 11.00-13.00 sırasında “Gündeme Not” programını yapan Enver Aysever ayrılmış, ay sonu itibarıyla program kaldırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz. Arkadaşımıza katkıları nedeniyle teşekkür eder, başarılar dileriz” paylaşımını yaptı.