CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun kapısına gitmesiyle yeniden gündeme gelen SADAT, bu kez de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yaptığı paylaşımda Atatürk'ü anmaması ile tartışmalara neden olarak, tepkilerin odağı oldu. SADAT'ın Twitter hesabından yapılan paylaşım tepkilerin ardından silinirken, yeni bir paylaşım daha yapıldı. SADAT bu kez geri adım atarak, yeni mesajında Atatürk'ü de andı.

Tepki gelince paylaşımı sildiler: SADAT'tan Atatürk çarkı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sürpriz bir şekilde kapısına gitmesiyle yeniden gündeme gelerek tartışmalara neden olan SADAT'ın Twitter sayfasından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir paylaşım yapıldı.

Ancak, SADAT'ın sosyal medya hesabından video da eklenerek yapılan paylaşımda, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk yok sayıldı. SADAT'ın söz konusu paylaşımına, çok sayıda Twitter kullanıcısı tepki gösterdi.

Ayrıca, paylaşımda 'bayramınız' denilmesi de dikkat çekti.

tepki-gelince-paylasimi-sildiler-sadat-tan-ataturk-carki-1017598-1.

TEPKİLERİN ARDINDAN SİLİNDİ

Gelen tepkiler üzerine SADAT'ın sayfasından paylaşılan mesaj silinirken, uzun süre yeni bir paylaşım yapılmadı.

Ancak daha sonra geri adım atan SADAT'ın sosyal medya hesabından yeni bir mesaj paylaşıldı. SADAT'ın bu kez Atatürk'ü de andığı görüldü.