Antep’te okul müdürlüğüne atanan bir öğretmen, teşekkür etmek niyetiyle paylaştığı isim listesi ardından görevinden alındı

‘Teşekkür’ün ayarını kaçırıp isim listesi paylaşan okul müdürü görevden alındı

Antep’te Şahinbey Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’ne atandıktan sonra kendisine destek olan AKP’li isimlere sosyal medyadan teşekkür eden ve eski AKP Antep Milletvekili Şamil Tayyar tarafından gündeme getirilen Hüseyin İnal, görevinden alındı.

Samiye Teymur Emine Ulusoy İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Hüseyin İnal, Şahinbey Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’ne atandı.

İnal, göreve başlamasının ardından sosyal medyadan bir paylaşım yaparak kendisine destek olanlara teşekkür etti. Eski AKP Antep Milletvekili Şamil Tayyar ise teşekkür yazısını, “Müdürüm tebrik ederim, hayırlı olsun, çorbada benim de tuzum olsun isterdim ama haber vermedin” notuyla paylaşmıştı.

tesekkur-un-ayarini-kacirip-torpil-listesini-paylasan-okul-muduru-gorevden-alindi-672844-1.

Tayyar’ın gündeme getirdiği konu sonrası İnal görevden alındı. İnal’ın görevden alındığını da yine Şamil Tayyar sosyal medya üzerinden yaptığı, “Az önce duydum görevden alınmış” paylaşımı ile duyurdu.

Öğretmen Hüseyin İnal, paylaştığı listenin ve görevden alınmasının haber olması üzerine kişisel facebook hesabını kapattı.