HBO'nun drama başkanı Francesca Orsi, "The Last Of Us'ın 2. sezon çalışmaları yazarların yaptığı grev nedeniyle durduruldu. Dizinin yardımcı sorumlusu ve yazar Craig Mazin grevlere katıldı. Böylelikle dizi çekimlerinin yanı sıra yardımcı oyuncu seçmeleri de sekteye uğramış durumda. Sonuç olarak çekimlerin bitip bitmediği henüz belli değil" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
The Last of Us’a grev molası

Hollywood'da binlerce TV ve film senaristi, düşük ücretler nedeniyle 15 yıl sonra ilk kez greve gitti.

Senaristlerin haklı taleplerle greve gitmesinin ardından heyecan yaratan seriler ve filmlerin akıbeti merak konusu oldu.

Bu serilerin başında şüphesiz 2023’e damga vuran The Last of Us geliyor.

Dizinin yapımcısı HBO, konuyla ilgili açıklama yaptı.

HBO'nun drama başkanı Francesca Orsi, Deadline'a yaptığı açıklamada "The Last Of Us'ın 2. sezon çalışmaları yazarların yaptığı grev nedeniyle durduruldu. Dizinin yardımcı sorumlusu ve yazar Craig Mazin grevlere katıldı. Böylelikle dizi çekimlerinin yanı sıra yardımcı oyuncu seçmeleri de sekteye uğramış durumda. Sonuç olarak çekimlerin bitip bitmediği henüz belli değil" ifadelerini kullandı.

The Last Of Us'ın 1. ve 2. sezonları arasında en az iki yıl olacağı aktarıldı. Bu durumda The Last Of Us'ın yeni sezonunun 2025 yılından önce çıkmayacağı anlaşıldı.