Netflix'in 20 Aralık'ta yayına girecek dizisi The Witcher için hazırlanan iki yeni parça paylaşıldı

The Witcher dizisi için hazırlanan 2 şarkı paylaşıldı

Netflix’in yeni dizisi The Witcher için paylaşımlar tüm hızıyla devam ediyor. Şimdi de The Witcher dizisi için hazırlanan iki şarkı paylaşıldı.

RPG oyunu denildiğinde akla gelen ilk serilerden birisi de şüphesiz The Witcher. İlk iki oyunuyla söktere damga vuran seri, üçüncü oyunu Wild Hunt ile çıtayı adeta arşa çıkarmıştı. 2015’te raflardaki yerini alan yapım pek çok otorite tarafından yılın en iyi oyunu seçilmişti.

Şimdilerde bile pek çok otorite tarafından gelmiş geçmiş en iyi RPG oyunu olarak lanse edilen The Witcher 3, çıkışının üzerinden 4 yıl geçmiş olmasına karşın hala en çok satanlar listesinde yer alıyor.

Böylesine popüler bir seriyi TV ekranlarında görmek oyun severlerin en büyük arzularından biriydi. Netflix, The Witcher dizisi için ilk açıklamayı yaptığında herkesi heyecanlandırdı.

Şimdiden 2 ve 3. sezonları da onaylanan The Witcher, 20 Aralık itibariyle Netflix üzerinden gösterime girecek. Yapımcı ekip de dizinin çıkmasına kısa bir süre kalmış olması nedeniyle paylaşımlarına hız verdi.

Geçtiğimiz gün dizi için hazırlanan 2 şarkı YouTube üzerinden paylaşıldı: