Tim Burton’un ’Dumbo’ filminin fragmanı yayınlandı

Disney klasiklerinden olan çizgi film, Tim Burton’un hayal gücü ile yeniden film olarak çekilirken, yaratıcı yönetmene her zaman olduğu gibi ünlü oyuncular eşlik ediyor.

Tim Burton ‘’Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children’’ filminden sonra Disney’in ünlü çizgi film klasiği ‘’Dumbo’’için yönetmenlik koltuğuna oturdu. Filmden yayınlanan ilk fragman, Burton’un diğer filmlerinde olduğu gibi hayal gücünü katarak, bambaşka bir yeniden yapım gerçekleştirdiğini gösteriyor.

Dumbo hakkında

‘’Dumbo’’ normalden çok daha büyük kulaklara sahip olan ve bu kulaklar sayesinde uçabilen küçük fil yavrusu ‘’Dumbo’’nun ve arkadaşlarının batmakta olan bir sirkteki hayatları ve sirkin sahiplerinin parlak ve ışıltılı yeni iş fikirlerinin arkasındaki karanlık sırları keşfetmelerini anlatıyor. Danny DeVito filmde batmakta olan sirkin sahibini canlandırırken, Colin Farrell sirkte çalışan eski bir yıldız rolüyle karşımıza çıkıyor. Michael Keaton ise sirkin yeni yatırımcısı, gizemli ve karanlık iş adamı rolüyle filmdeki yerini alıyor. Tim Burton’un ‘’Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children’’ filminde de beraber çalıştığı Eva Green de fragmanda karşımıza çıkan yıldız oyunculardan.

Disney klasiklerinden olan ‘’Dumbo’’ ilk olarak 1941 yılında çekilmiş ve Oscar ödüllerinde ‘’En İyi Film Müziği’’ ödülünü almıştı. Tim Burton’un yeniden izleyiciyle buluşturmaya hazırlandığı ‘’Dumbo’’ 29 Mart 2019’da gösterime girecek.

(Fil'm Hafızası)