'Evde Kal' çağrılarına "Emekli, memur, zengin değilim. İşçiyim. TIR şoförüyüm. Çalışmasam ekmek yok" diyerek tepki gösteren TIR şoförü Malik Yılmaz, iş bulamadığını söyledi

TIR şoförü Malik Yılmaz: İş bulamıyorum

"Beni bu virüs değil, düzeniniz öldürür" dediği için gözaltına alınarak yurt dışı yasağı getirildikten sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan TIR şoförü Malik Yılmaz, iş bulamadığını söyledi.

Gazete Duvar'dan Hacı Bişkin'in haberine göre, Hatay'ın İskenderun ilçesinde TIR şoförlüğü yapan ve sosyal medyada yayınladığı videodan sonra işten çıkarılan Malik Yılmaz, birçok kişinin kendisine destek talebinde bulunduğunu ancak kendisini bunları kabul etmediğini belirtti.

Şimdi de kapı kapı iş arayan Yılmaz, "Virüsten dolayı artık iş bulunmuyor. İskenderun gibi küçük bir yerde artık iş bulmam zorlaştı. Az önce iş için görüştüğüm bir yerin de durumu çok kötüydü. 100 TIR'ı olan bir şirket en fazla 10 TIR çalıştırabiliyor. Yine her şeye rağmen maaşını benimle bölüşmek isteyenler oldu. Teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, bundan sonra TIR şoförlüğünün zorluğundan dolayı yollara çıkmayacağını belirterek, çocuklarına ve ailesine uzak kalmayacağı bir iş bulmayı istediğini söyledi.