Bir TIR şoföründe koronavirüs çıkması sonucu, Antep’in 2 ilçesinde toplamda 7 evin koronavirüs nedeniyle karantina altına alındığı bildirildi

TIR şoföründe koronavirüs çıktı, 7 evde 24 kişi karantinaya alındı

Antep’in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 7 ev karantina altına alındı.

Bir süre önce Özbekistan'dan İslahiye ilçesine dönen TIR sürücüsü, koronavirüs tespit edilmesi üzerine hastaneye yatırıldı. Sürücünün temasta olduğu İslahiye ilçesindeki 6, Nurdağı ilçesindeki bir ev Hıfzıssıhha Kurulu kararınca karantinaya alındı.

antep-te-7-ev-koronavirus-nedeniyle-karantinaya-alindi-713288-1.

Binaların çevresi ile sürücünün kullandığı TIR ve dorsesinin etrafına İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince emniyet şeridi çekildi.

7 EVDE 24 KİŞİ KARANTİNA ALTINDA

Doktorların araştırması sonucunda E.K. ile temas kurduğu tespit edilen İslahiye'de 6 evde bulunan 20 kişi ve Nurdağı ilçesindeki kızına ait evdeki 4 kişi karantina altına alındı. Jandarma tarafından evlerin çevresine güvenlik şeridi çekilirken, 24 kişinin testlerinin devam ettiği öğrenildi.

Giriş ve çıkışların yasaklandığı ikametlerde oturanların gözetimde kaldıkları sürece tüm ihtiyaçlarının karşılanacağı bildirildi.

AA-DHA