TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı İbrahim M. Tataroğlu, koronavirüse yönelik alınan tedbirlere ilişkin bir açıklama yayınladı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası koronavirüs önlemlerini açıkladı

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı İbrahim M. Tataroğlu koronavirüs salgınına yönelik faaliyetler ve alınan önlemlere yönelik bir açıklama yayınladı.

Günlük çalışmalarına dijital ortamdan devam edeceklerini açıklayan Tataroğlu, Beylikdüzü ve Şişli temsilciliklerinin bir süre hizmet veremeyeceğini ve çalışmalara dijital ortamdan devam edeceklerini bildirdi.

Açıklamada alınan önlemler şu şekilde aktarıldı:

1-Oda çalışmalarımızı kesintiye uğramadan sürdürmek için dijital imkanları kullanıyor olacağız.

2-Şube Yönetim Kurulu, Temsilcilik Yürütme Kurulu ve Komisyon toplantılarımızı ve Eğitim faaliyetlerimizi dijital platformlar üzerinden yapacağız.

3-Beylikdüzü Temsilciliğimiz ve Şişli Temsilciliğimiz insan yoğunluğunun çok fazla olduğu alanlarda bulunmasından kaynaklı bir süre hizmet veremeyecektir.

4-Oda İle ilgili işlemlerinizi https://makina.mmo.org.tr adresinden, Makina Mobil Uygulamasından ya da Whatsapp hattımızdan Online olarak yapabilirsiniz.

Öte yandan Makina Mühendisleri Odası daha önce karantina alanları, hastaneler ve toplu yaşam alanlarına dair alınması gereken acil teknik önlemleri de paylaştıkları bir basın toplantısı gerçekleştirmişti.