TMSF, kayyum olarak atandığı şirketi 267 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkardı. İlana göre, MGK tarafından "devletin milli güvenliğine karşı" faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara aidiyeti, iltisakı veya irtibatı olan gerçek ve tüzel kişilerde ortaklığı bulunanlar ihaleye katılamayacak.

TMSF, kayyum olarak atandığı şirketi satışa çıkardı: İhale şartlarında MGK detayı
Fotoğraf: AA

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Zümrüt Tekstil'i 267 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkardı.

TMSF'nin Şanlıurfa Zümrüt Tekstil ticari ve iktisadi bütünlüğünü satışa çıkarmasına dair ilanı Resmi Gazete'de bugün yayımlandı. Sahibinin Zümrüt Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ olduğu şirket, 267 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarıldı. İhaleye katılmak isteyenler, 26 milyon 700 bin lira teminat yatıracak. Teminatın, bankalardan TL cinsinden alınmış kesin ve süresiz teminat mektubu olması gerekiyor. İhaleye ilişkin şartname de 25 bin lira karşılığında alınabilecek.

İHALEYE KATILAMAYACAKLAR AYRICA BELİRTİLDİ

FETÖ/PDY örgütleri kapsamında bulunduğuna veya MGK tarafından devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara aidiyeti, iltisakı veya irtibatı olan gerçek ve tüzel kişilerde ortaklığı bulunanlar ihaleye katılamayacak.

tmsf-kayyim-olarak-atandigi-sirketi-satisa-cikardi-ihale-sartlarinda-mgk-detayi-1068456-1.

ANKA