Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci, Togg CEO’su Gürcan Karakaş’ın mayıs ayında bin aracın teslimatının yapılacağı yönündeki sözlerini hatırlatarak, “Kuradan çıkanlar bir an önce araçlarına kavuşabilmek adına haklı olarak bugün bu konuda net bir bilgi ve teslimat tarihi bekliyor” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
“Togg kurasından çıkanlar net bilgi bekliyor”

Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Togg kurasından çıkan kişilerin araçlarını ne zaman alacakları konusunda bilgi beklediklerini belirtti.

Şu ana kadar kuradan çıkan 10 kişiye aracın teslim edildiğini kaydeden Özpeynirci, “Bildiğiniz gibi Togg CEO'su mayıs ayında 1000'in üzerinde teslimat yapılacağını söylemişti. Kuradan çıkanlar bir an önce araçlarına kavuşabilmek adına haklı olarak bugün bu konuda net bir bilgi ve teslimat tarihi bekliyor” dedi.

Özpeynirci’nin paylaşımları şu şekilde:

“Togg'un şu ana kadar kuradan çıkan 10 kişiye araçlarını teslim ettiği tahmin ediliyor. (Resmi açıklama yok). Bu kişiler Togg tarafından Gemlik Kampüsü'ne (fabrika) davet edildiler. İlk T10X kullanıcıları bugün Togg ekibiyle buluşup, kampüsü gezecek ve araçları test edecek.

Bildiğiniz gibi Togg CEO'su mayıs ayında 1000'in üzerinde teslimat yapılacağını söylemişti. Kuradan çıkanlar bir an önce araçlarına kavuşabilmek adına haklı olarak bugün bu konuda net bir bilgi ve teslimat tarihi bekliyor.  Son bilgiler böyle...”