Sedat Peker’in babası ve kendisi hakkında iddialarda bulunduğu AKP’li vekil Tolga Ağar, Twitter hesabından art arda iki paylaşım yaparak, “#ErdoğanlaBirlikteyiz” dedi.

Tolga Ağar’dan art arda Erdoğan paylaşımları

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yayınladığı videolarda kendisinin ve babası Mehmet Ağar’ın ismi geçen AKP Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, bugünkü videonun ardından art arda Erdoğan paylaşımları yaptı.

Ağar, ilk paylaşımında Erdoğan’ın araba kullanırken müzik çalan bir görüntüsünü paylaştı ve “Gönül gönüle değince, omuz omuza verince, dönüp Hakk’a yürüyünce yol mu dayanır…” diye yazdı.

İkinci paylaşımında ise, babası ve kendisi hakkındaki iddialara karşılık verir nitelikte ifadeler kullanan Ağar, “Biz vatan, devlet, bayrak, namus ve şeref için ölmeyi göze alanların torunlarıyız, çocuklarıyız. Varsa aynı şerefte aynı yürekte olan hodri meydan...” dedi, #ErdoğanlaBirlikteyiz etiketini kullandı.

ALİ AKTAŞ: ASKERLİĞE DAYANAMAYIP EVCİ ÇIKTIN YA

Tolga Ağar’ın yüksek perdeden attığı tweetler sonrasında Ağar ile askerlik arkadaşı olduğunu söyleyen Saadet Partili Avukat Ali Aktaş Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Aktaş, Ağar için şunları yazdı:

Çankırı'da askerlik yapmaya dayanamayıp iki üç gün içinde Ankara'ya babanın yanına evci çıkmak için nakil oldun ya devrem; vatan, devlet, bayrak için nasıl ölmeyi göze alıyorsun hiç anlamadım. Hepiniz gittiniz, ben tek kaldım bölükte vicdansızlar.

ABD'nin Irak İşgalinin hemen öncesiydi. Çankırı 8. Zırhlı Tugay'ın Kuzey Irak'a gönderileceği söyleniyordu. Tolga Ankara'ya gittikten sonra tatbikatlara gittik, buz gibi soğukta, leş gibi tulumların içinde kampetler üstünde yattık. Bizi silah ve nöbet uzmanı yaptılar a birader.