Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin soruşturmada tutuklanan ve daha önce MHP Milletvekili Olcay Kılavuz'un yanında gözaltına alındığı iddia edilen Tolgahan Demirbaş’ın, ifadesinde bu iddiayı yalanladığı ortaya çıktı. Demirbaş, "Sosyal medyada ve bazı görsel medyada iddia edildiği gibi bir milletvekilinin evinde yakalanmadım" iddiasında bulundu.

Tolgahan Demirbaş'ın ifadesi ortaya çıktı: MHP'li Olcay Kılavuz iddiasını reddetti

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin soruşturmada tutuklanan Tolgahan Demirbaş'ın ifadesi ortaya çıktı.

T24'ten Asuman Aranca'nın haberine göre, Tolgahan Demirbaş ifadesinde MHP ile bağlantısı olmadığını söyledi.

Demirbaş ifadesinin bir aşamasında kendiliğinden söz alarak, “Ben MHP üyesi değilim. Bu süre zarfında sosyal medyada ve bazı görsel medyada iddia edildiği gibi bir milletvekilinin evinde yakalanmadım. Sinan Ateş cinayeti ile bir ilgim bulunmamaktadır. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum" iddiasında bulundu.

Soruşturmada tutuklanan bir diğer isim olan Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel de ifadesinde MHP ile hiçbir bağlantısı olmadığını öne sürdü.

MHP Genel Başkan Yardımcılarından birinin özel kalemi iddiasına ilişkin Yüksel, "Kimsenin özel kalem müdürlüğünü yapmadığını" söyledi.

TUTUKLU SAYISI 18'E YÜKSELMİŞTİ

Sinan Ateş cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan Tolgahan Demirbaş, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel ve MHP'li Avukat Serdar Öktem tutuklanmıştı.

Böylece soruşturma kapsamında tutuklananların sayısı 18'e yükselmişti.