Tottenham'ın yıldızı Kane BirGün'e konuştu: Bundan sonra ivme yakalayabiliriz

ZİYA ADNAN

Tottenham’ın önceki günü Şampiyonlar Ligi B Grubu maçında Kızıl Yıldız’ı 5-0 mağlup ettiği maç sonrası Harry Kane, sorularımızı yanıtladı. Yıldız oyuncu bu galibiyetle beraber takımın iyi bir momentum yakalayacağı görüşünde.

‘PERFORMANSIMIZ ÇOK İYİYDİ’

Tüm kulübün ve taraftarın bu galibiyete ihtiyacı vardı ve performansımız harikaydı. 5 gol attık ve kalemizi gole kapadık, enerjimiz üst düzeydeydi. Zor bir dönemden geçiyoruz ve takım olarak yanıtı sahada verdiğimizi düşünüyorum. Pazar günü oynanacak Liverpool maçını da kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyoruz.

‘LİDERLİK BU İŞİN BİR PARÇASI’

Kane, kötü gidişinde gösterdiği liderlik ile ilgili sorumuza ise şu ifadelerle yanıt verdi: “Liderlik bu işin bir parçası, zaman geçtikçe öğreniyorsun. Bu galibiyetle beraber çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Bugün (dün gösterdiğimiz) enerjiyi yansıttığımız takdirde çıkışa geçeceğiz. Liverpool maçındaki galibiyet bize iyi bir momentum getirecektir.”

Son dönemde kötü sonuçlarla dikkat çeken Tottenham evinde ağırladığı Kızıl Yıldız’ı 5-0 mağlup ederek kötü gidişe son vermişti.