Trabzon'da S.Durmuş isimli bir erkek annesini şiddete maruz bırakarak, evinden attı. 87 yaşındaki Hidaye Durmuş, " Beni yerlerde sürükledi. Evim yok, bir şeyim yok. Yüz senelik evimden dışarı attı beni" diye konuştu.

Trabzon'da bir erkek 87 yaşındaki annesini şiddete maruz bıraktı, sonra evden attı!

Trabzon'un Of ilçesinde 87 yaşındaki Hidaye Durmuş, oğlunun kendisini şiddete maruz bıraktığını ve evden kovduğunu belirterek savcılığa şikâyette bulundu.

İstanbul'dan Of'un Sarıbey köyündeki evine gelen Hidaye Durmuş, oğlu S.D. tarafından önceki gün şiddete maruz bırakıldığını söyledi. Jandarmadan yardım isteyen Durmuş, bir süre sonra yeniden eve döndü.

Oğlu tarafından tekrar şiddete maruz bırakılan yaşlı kadın kadın bu kez büyük oğlu İrfan Durmuş ile adliyeye giderek savcılığa şikâyette bulundu. Savcılık şikayet üzerine S.D.'ye 10 gün annesine yaklaşmama kararı verdi. Hidaye Durmuş da büyük oğlu ile birlikte bir otele yerleşti.

"HER YERİM YARA BERE İÇİNDE"

Yaşadıklarını göz yaşları içinde anlatan Hidaye Durmuş, oğlu S.D. tarafından sürüklenerek dışarı atıldığını belirterek, "Oğlum bana vurdu, dışarı attı. Eve almıyor. Ben evimde oturmak istiyorum. Bana yardım etsinler. Her yerim yara içinde. Beni yerlerde sürükledi. Evim yok, bir şeyim yok. Yüz senelik evimden dışarı attı beni" dedi.