Süper Lig'de üçüncü haftanın açılış maçında Antalyaspor, Trabzonspor'u 5-2 mağlup etti. Ev sahibi ekip, 2-0 öne geçtiği maçta 2-2'lik eşitliğe engel olamasa da son 10 dakikada bulduğu 3 golle karşılaşmadan üç puanla ayrılmayı başardı.

Trabzonspor'a Antalyaspor deplasmanında şok: 5-2

Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor, Fraport TAV Antalyaspor’a konuk oldu.

Bord0-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, Atakaş Hatayspor mücadelesinde sakatlanan Visca'nın yokluğunda sağ kanatta Djaniny'i sahaya sürerken, orta sahada ise Siopis'in yerine Dorukhan Toköz'e şans verdi.

İlk yarıda Antalyaspor etkili bir oyun ortaya koydu. Defansın arkasına attığı toplarla etkili olan Akdeniz ekibi, henüz 14. dakikada Fernando'nun şık golüyle 1-0 öne geçti.

40. dakikada Haji Wright, Vitor Hugo'nun müdahalesinde ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Haji Wright, kaleci Uğurcan ve topu ayrı köşelere göndererek skoru 2-0’a getirdi.

42. dakikada Trabzonspor Teknik Direktörü Doğucan ve Bakasetas'ı çıkararak yerlerine Abdülkadir Ömür ile Bardhi'yi aldı. Bardhi, 45+5'te kaleye çektiği ilk şutta golü buldu ve Antalyaspor soyunma odasına 2-1 önde gitti.

BERABERLİK GOLÜ 73’TE GELDİ

İkinci yarıya Trabzonspor, Vitor Hugo - Bartra değişikliğiyle başladı. 73. dakikada Bardhi, ceza sahası dışından topu şık bir vuruşla ağlarla buluşturdu ve skoru 2-2 yaptı.

79'da oyuna giren Gökdeniz Bayrakdar, iki dakika sonra Haji Wright'ın al da at dercesine gönderdiği asisti geri çevirmedi ve topu ağlarla buluşturarak Antalyaspor'u tekrar öne geçirdi: 3-2.

Golün ardından Trabzonspor ataklarını sürdürmesine ve 90+4'te Trezeguet'in bir kafa vuruşu direkten dönmesine karşın, iki dakika sonra Gökdeniz Bayrakdar şık bir vuruşla ağları havalandırdı.

Maçta son sözü 90+8'de Haji Wright söyledi ve bireysel çabasıyla ağları havalandırarak skoru ilan etti, Antalyaspor: 5 - Trabzonspor: 2.

Antalyaspor bu galibiyetle puanını 6'ya çıkardı. İlk iki maçını kazanan Trabzonspor 6 puanda kaldı.