Denizlipor deplasmanında alınan 2-1'lik yenilginin ardından lider Başakşehir'le aradaki puan farkını 1'e indirme şansını kaybeden Trabzonspor'da teknik direktör Hüseyin Çimşir, maçın ardından yönetime istifasını sundu

Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir, yönetime istifasını sundu

Süper Lig'in 32. haftasında Denizlispor'a konuk olan ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılarak, Başakşehir'in Konyaspor'a kaybettiği haftada puan farkını 1'e indirme şansını kaybeden Trabzonspor'da taraftarların hedefinde teknik direktör Hüseyin Çimşir vardı.

İHA'nın haberine göre Hüseyin Çimşir, basın toplantısının ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yöneticilerle yaptığı görüşmede istifasını sundu. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve bordo-mavili yöneticiler, Çimşir'in istifasını Trabzon'a döndükten sonra değerlendirecek.

"BU İŞİ ÇOK FAZLA BECEREMEDİM"

Teknik direktör Hüseyin Çimşir, Denizlispor yenilgisinin ardından açıklamalarda bulundu.

“Maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Çimşir, "Bütün taraftarımızdan ve camiamızdan özür diliyoruz. Elimize geçen fırsatı kullanamadık. Denizlispor’u tebrik ederim" dedi.

Çimşir maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ise sahada olan hataların futbolcuların hataları olmadığını ifade ederek, "Bütün sorumluluk benim. Demek ki bu işi çok fazla beceremedim" açıklamalarında bulundu.