Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kendisine hediye edilen Trabzonspor formasını giyip, “Bu forma 2010-2011 sezonunun formalarıymış. Yani şampiyon sezonun formalarını mı yapmışlar” dedi. Albayrak’ın bu sözleri büyük tepki çekti. Fenerbahçe yaptığı yazılı açıklamada “2010-11 şampiyonu Fenerbahçe’dir, alın teri ile kazanılmış kupamız müzemizdedir. Bu durumu reddetmek, buna karşılık bir görüş taşımak, bunu yoruma açmak, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına […]

Trabzonspor’dan karşı paylaşım: Daha zorunlu açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kendisine hediye edilen Trabzonspor formasını giyip, “Bu forma 2010-2011 sezonunun formalarıymış. Yani şampiyon sezonun formalarını mı yapmışlar” dedi. Albayrak’ın bu sözleri büyük tepki çekti. Fenerbahçe yaptığı yazılı açıklamada “2010-11 şampiyonu Fenerbahçe’dir, alın teri ile kazanılmış kupamız müzemizdedir. Bu durumu reddetmek, buna karşılık bir görüş taşımak, bunu yoruma açmak, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına kast eden FETÖ’nün meşrulaştırılmasından başka bir anlam taşımamaktadır” dedi.

Fenerbahçe’nin açıklamasının ardından Trabzonspor da Twitter’dan karşı bir paylaşım yaptı. 2010-2011 sezonuna atıfta bulunan kulüp paylaşımında, “20:11 #TertemizŞampiyon” ifadelerini kullandı.